Knjige
O knjigama

KNJIGA! Da li ste čuli za KNJIGU?

Zdravo!
Predstavićemo Vam novi uređaj, bio-optički organizovani centar znanja, komercijalno nazvan KNJIGA (BOOK). KNJIGA je revolucionarni tehnički izum: bez žica, bez električnih kola, bez baterija, bez konekcije, kompaktna i prenosiva. KNJIGA se može koristiti bilo gde, bez električnih baterija, tako da joj nije nephodno punjenje i može se koristiti dok god je to potrebno, bez strujnih priključaka. KNJIGA nikada ne obara sistem, KNJIGU nikada nije potrebno restartovati. Možete je jednostavno otvoriti i započeti uživanje u njenim prednostima.

Tako ona radi!

KNJIGA je sastavljena od redom numerisanih listova papira i svaka od njih sadrži na hiljade informacija. Svaka stranica je optički skenirana, beležeći informaciju direktno u Vašem mozgu. Jednostavan potez prstom vodi nas na sledeću stranicu. Listovi se drže zajedno pomoću uređaja koji se zove povez. On ih drži u njihovom pravilnom redosledu. Sa solidnom tehnologijom obrade papira, proizvođači mogu koristiti obe strane, duplirajući informacije i smanjujući troškove.

Knjigu možete koristiti i u paru

Većina KNJIGA sadrži funkcionalni ‘sadržaj’ da bi se ukazalo na bilo koju odabranu informaciju, zbog mogućnosti trenutačnog vraćanja na istu. Dodatno pomoćno sredstvo, ‘bookmark’ (obeleživač strane), dozvoljava da otvorite KNJIGU na tačno onom mestu, gde ste stali prilikom prethodnog korišćenja, čak i ako je KNJIGA zatvorena. Ovi obeleživači su u skladu sa internacionalnim standardima, tako da se isti obeleživač može koristiti u KNJIGAMA različitih proizvođača. Pored toga, više obeleživača se može koristiti u jednoj jedinoj KNJIZI, ukoliko korisnik želi da zadrži više pretraga u isto vreme. Vi takođe možete praviti lične beleške pored tekstualnog dela KNJIGE, sa jednostavnom programskom alatkom koja se zove OLOVKA.

DRŽAČ za KNJIGU omogućava da Vam ruke budu slobodne i dozvoljava pravilno postavljanje KNJIGE, za jednostavno čitanje. Ako treba da okrenete stranu, dovoljan je jedan potez prstom.

KNJIGA je proizvod zdrav za okolinu, budući da se sastoji od materijala koji se može stoprocentualno reciklrati.

Prenosiv, trajan i pristupačan za nabavku, KNJIGA je pozdravljena kao preteča novog talasa uređaja za zabavu.

Dobro došli u eru koja će transformisati Vaš način razumevanja sveta.

Dobro došli da doživite KNJIGU!

Fotografija u zaglavlju: Fotomagacin